Angelique heeft een scherp oog voor detail en een passie voor het vastleggen van bijzondere momenten.


Met ervaring in het fotograferen van kinderen, families en bruiloften begrijpt Angelique hoe belangrijk het is om authentieke en emotionele beelden te creëren die een blijvende herinnering vormen.


Met de creatieve en professionele aanpak creëer ik tijdloze beelden die de unieke banden en emoties binnen jouw familie weerspiegelen. Ik hecht veel waarde aan het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer tijdens de fotoreportage, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera.


Mijn doel is om een plezierige en relaxte ervaring te bieden, zodat de echte en authentieke momenten kunnen worden vastgelegd. Ik wil dat je jezelf kunt zijn en volop kunt genieten van de fotosessie, zonder druk of spanning. Door de ontspannen sfeer kunnen we de mooiste beelden creëren die jouw persoonlijkheid en emoties weerspiegelen.REVIEWS
"We zijn zo blij dat we Angelique hebben gekozen voor een fotoshoot van onze kinderen.


Ze wist onze kinderen op hun gemak te stellen en heeft prachtige foto's gemaakt. Haar geduld en professionaliteit waren geweldig. We zullen zeker terugkomen voor meer foto's in de toekomst!"


 - Sarah
"We zijn ontzettend blij met de mooie foto's!

De foto's zijn zo natuurlijk en weerspiegelen echt wie we zijn. We raden haar ten zeerste aan!"


- Thomas
"We wilden graag mooie familiefoto's en Angelique heeft onze verwachtingen overtroffen.

Ze bracht ons op ons gemak tijdens de shoot. Het was een plezierige ervaring en de foto's zijn werkelijk prachtig.


- Peter en Emma