Ik kom door heel Nederland!

Forget about awkwardly posing in front of the camera

Lach, dans, geniet, have fun!

Maak een fantastische herrinnering

Vaak zeggen mijn klanten dat ze niet gemaakt zijn om voor de camera te staan. Ze weten niet hoe of welke pose ze moeten aanhouden. Ik begrijp dat helemaal! Bij mij hoef je niet te poseren! Uiteraard begeleid ik je helemaal in de reportage, maar ik zorg er voor dat het niet gemaakt wordt. Je staat samen met je allerbeste maatje in het bos, op de hei of zelfs in de zee. Daarin is het belangrijkste dat je geniet! Have fun! Samen zorgen we voor het perfecte plaatje.

Rust en ontspanning is the key!

It’s not about taking photos, it’s about building memories

Rust en ontspanning is the key!


Door mijn begeleiding en geduld zal er een ontspannen sfeer ontstaan waardoor zowel jij als je paard van de fotoshoot kan genieten. Het zal een geweldige ervaring zijn!

Hoe gaat het in zijn werk?


01.


Persoonlijk contact


Via het contactformulier laat je je gegevens achter en neem ik binnen 24 uur contact met je op. In ons gesprek gaan we dieper op jouw wensen in en bespreken we de locatie en andere belangrijke gegevens. Ook ontvang je een schriftelijke bevestiging met daarin een checklist om je goed voor te bereiden op de reportage.

02.


The big day!


Yes! De dag is aangebroken dat wij samen voor het perfecte plaatje gaan zorgen en voor altijd herinneringen gaan vastleggen. Ontspan en geniet, het wordt heel leuk! We gaan genieten van de zonsondergang, de mooie locatie en natuurlijk jouw paard!

03.


Na de reportage:


Na de reportage ga ik alle foto's uitzoeken.

Binnen 48 uur ontvang je een persoonlijke pagina waar alle goed gelukte foto's in staan. Dit zijn nog de onbewerkte foto's. Om je wel alvast een idee te geven, zal ik één foto alvast bewerken. Deze kan je vinden in het mapje preview.

04.


Yes, Finally! De foto's zijn gereed!

Nadat je een keus hebt kunnen maken vanuit alle onbewerkte foto's, zal ik die foto's gaan bewerken. Binnen 2-4 weken ontvang je de gekozen en bewerkte foto's online. Heb je een afdruk op bijvoorbeeld canvas of plexiglas via mij besteld? Dan kan je deze binnen 6 weken verwachten.

Reviews

Megan

De communicatie verliep al gelijk heel vlot en gezellig! Tijdens de fotoshoot vond mijn paard het helaas wat te spannend, maar ondanks dat bleef ze heel rustig en nam alle tijd om wat foto's te maken. Ook na de fotoshoot was het contact goed en werden de foto's snel geleverd! Mega blij met de foto's, waarbij het erg lastig was om een keuze te maken, doordat ze allemaal echt heel mooi waren! Waren verbaasd over hoe gaaf de foto's waren geworden, niet zo gemaakt, maar precies vastgelegd hoe onze paarden zijn!