Angelique Bergkamp

De persoon achter de camera


Honden en fotografie, het is een passie van mij! Ik ben opgegroeid te midden van honden en zodra je begrijpt wat ze te bieden hebben en hoeveel liefde ze geven, wil je nooit meer zonder hen zijn. Ik wilde elk kostbaar moment met mijn honden vastleggen, en dat deed ik!Ik begon jaren geleden met een oude camera en ontdekte al snel mijn passie voor fotografie. Het spelen met instellingen, licht en composities leerde me ontzettend veel. Om meer ervaring op te doen, begon ik portfolioshoots aan te bieden.

Na verloop van tijd besefte ik dat mijn huidige camera niet meer voldeed om verder te groeien.Ik besloot te investeren in een professionele camera en hoogwaardige lenzen. Mensen begonnen mijn foto's zelfs te kopen, waardoor ik me realiseerde dat de kwaliteit van mijn werk uitmuntend moest zijn.

Nu, vele jaren later, ben ik nog steeds elke dag bezig met mijn ontwikkeling.

facts about me

Paardenmeisje

dressuur amazone

Paardenmeisje

dressuur amazone

Al vanaf een jonge leeftijd stond ik vol verwondering te kijken naar paarden. Nu, als een gepassioneerde dressuuramazone en trotse eigenaresse van twee prachtige black beauty's, is mijn liefde voor deze edelen dieren alleen maar gegroeid.

German shepherd Mom

Love Love love

German shepherd Mom

Love Love love

Als German shepherd mom kan ik niet anders dan trots zijn. Het is fascinerend om te zien hoe onze band is gegroeid en hoe we elkaar perfect aanvoelen. Ik koester de speciale momenten die we samen delen.

Liefde voor fotografie

Beelden vol passie

Liefde voor fotografie

Beelden vol passie

Mijn passie voor fotografie drijft me om steeds verder te gaan, nieuwe perspectieven te ontdekken en unieke beelden te creëren die de essentie van het leven vastleggen. Ik voel me gezegend dat ik mijn passie kan delen met anderen.

"Photography is like poetry only visual. There are so many stories and meanings one picture can portray."

.